Skip to main content
Jannie Østergaard
DIN TEKSTFORFATTER

Jannie Østergaard

Jannie er uddannet Cand.mag. i Dansk og Samfundsfag, og har arbejdet med projektledelse, kommunikation og undervisning i mere end 15 år. Hun mestrer hele paletten indenfor kommunikationsstrategier, retorik, virksomhedskommunikation, storytelling, tekstforfatning og online branding. Skal din virksomhed flytte sig på kommunikationsdelen, er det Jannie, I skal have fat på. Jannie kan tekstforfatte inden for de fleste emner og produkter, og tilbyder tekster, der både rammer privat- og erhvervskunder.

Jannie siger selv:

”…det er jo ikke let at gennemgå sine spidskompetencer uden at komme til at virke selvfed. Jeg bryder mig ikke selv om folk, der ikke husker en ydmyghed i det, de siger og gør. Men skal jeg sætte ord på mine kvalifikationer i forhold til arbejdet med kommunikation, kan jeg nævne, at jeg sjældent leverer noget, der ikke bliver bare en smule spændende og tilnærmelsesvist godt. Jeg har en udpræget passion for ord, tekst, sprog, alt der via formidlingen sammenlagt flytter meninger, holdninger og budskaber, og så er jeg en dedikeret retoriker, der ved rigtig meget om kunsten at formidle noget overbevisende. Det være sig både mundtligt og skriftligt. Jeg har arbejdet med storytelling og markedsføring i mange år, og kender til vigtigheden af den rette tekst til rette tid, målgruppe og medie, og jeg vil glæde mig over hver eneste gang, at jeg kan hjælpe virksomheder i mål med værdifuld kommunikation…”

Ud over at være kommunikationseksperten i inSEO er Jannie vild med spinning, sport, løb, politik og litteratur. Hun er mor og bonusmor til samme teenageflok som Rasmus, og så elsker hun god mad, rødvin, rejser og koncerter. Jannie går aldrig af vejen for et godt grin, og mener selv, at hun stadig har til gode at skrive en meget succesfuld novellesamling.