Skip to main content

SEO

Bare rolig! Du er ikke den eneste, der måske ikke er helt klar over, Hvad SEO er for noget. SEO er en forkortelse for det engelske Search Engine Optimization, der på dansk betyder søgemaskineoptimering.

Forventningsafstemning

Dine forventninger er afsættet for vores SEO-arbejde.

Forarbejde

Dine oplysninger om din virksomhed er fundamentet for vores arbejde

Opfølgning

Dine løbende tilbagemeldinger er vigtige for os.

Evaluering

Din virksomheds succes er vores virksomheds succes.

Nu skal du høre en hemmelighed: Skal din virksomhed findes online, handler det om synlighed. I dag er det de bedste og mest relevante sider, der bliver vist.

Vil du gerne blive en af højdespringerne online? Så er det nok nu, at du skal sætte fra land, og én gang for alle beslutte dig for, om ikke du skulle til at teame op med sådan nogle som os.

Du får her en lille, kvik indføring i den pokkers irriterende djævel til Google, der tit er skyld i, at dine kunder IKKE  finder dig online:

Googles søgemaskinefunktion arbejder ud fra algoritmer, der påvirker en hjemmesides placering i søgeresultaterne.

Du skal derfor bruge både on-page SEO og off-page SEO, hvis du vil findes af kunderne. Du må derfor overveje dit tekstindhold nøje og også din link-opbygning.

Når vi arbejder med din hjemmeside, vil du gerne se resultater. Ved du hvad? Det kommer du til. Din hjemmeside får et brush-up på både SEO, tekst og brugervenlighed, og inden du har set dig om, strømmer kunderne til. Når du vælger et samarbejde med os, vælger du det bedste for din forretning. Du investerer i et specialist-team, hvor du får udbytte af over 15 års erfaring med SEO og tekst.

Din investering lægges i vores faglighed og ekspertise, og du vil se, at vi ved, hvad vi laver.

Du skal faktisk bare sætte dig tilbage i lænestolen og lade os om at maximere din forretning. Nemt ik’?

DU KAN LÆSE OM VORES ARBEJDE MED SEO LIGE HER

Du har din hjemmeside, og den er du sikkert rigtig glad for. Vi kommer med vores kritiske, men altid flinke og rare, tilbagemelding, når vi har lyn-scannet den. Du får så en respons på din sides:

  • Hurtighed i indlæsning
  • Brugervenlighed i tekstindhold/content
  • Den interne linkstruktur/linkbuilding
  • Mobilvenlighed
  • Fejl og mangler på dele af siden

Nu bliver det så rigtig spændende. For det er nu, at du skal sidde pænt og roligt, mens vi fortæller dig, at noget må gøres.

Du vil formentlig få at vide, at din hjemmeside ikke genererer nok trafik, at den trænger til vores kunstige åndedræt, at du med SEO hjælp vil se en kæmpemæssig forandring i konvertering af leads til kunder.

Når du så har sundet dig over at blive konfronteret med det, du egentlig allerede godt vidste, så tager vi den videre dialog sammen om at få dig skubbet op til stjernerne online.

Du kan være sikker på, at vi er der for dig. Uanset om du selv har nørdet i opsætninger, eller om du har haft outsourcet opgaven, så kræver det løbende vedligeholdelse at opretholde en professionel hjemmeside. Hvis du ikke hele tiden er opmærksom her, tjaaa så smutter kunderne desværre andre steder hen.

Det er almindelig kendt, at har du fejlopsætniger eller såkaldte døde links, kan det koste din virksomhed kunder, og med fejl og mangler på din hjemmeside bliver du ALDRIG synlig på nettet. Vil du findes på nettet, skal du simpelthen give dig selv og din virksomhed lov til at gøre brug af et dygtigt SEO-team, og her skal du ikke gå på kompromis.

Målet er optimering i den organiske trafik, og det er bevist, at SEO hjælper din virksomhed til vækst. Ud fra en effektfuld indsats med SEO optimering vil din virksomhed mærke værdien, når antallet af kunder stiger.

Du kan kontakte os her

DU TROR MÅSKE, DET ER UENDELIGT 

MED SEO-OPTIMERING?

Der har du faktisk fuldstændig og aldeles ret. Man kan fortsætte i det uendelige med at investere i SEO. Skal man så ikke bare lade være med at få startet? Tænker du nok. Dum idé. Når du går i gang, vil du nemlig hurtigt se resultatet af indsatsen, og derfor er det vigtigt, at du får lagt en strategi for det fortsatte arbejde.

Ønsker du en indsats på den korte bane? Ønsker du en indsats på den lange? Uanset hvad skal din virksomhed nok få hjælp. Du kan nemlig trygt overlade det hele til os.

Dit inSEO team er skræmmende bevidste om konkurrerende virksomheder inden for alle brancher. Konkurrerende virksomheder der formentlig allerede har en SEO-strategi. Men hør her: Du er med garanti lige så dygtig som dine konkurrenter. Du skal selvfølgelig skubbes op foran.

Når du nu sidder og overvejer, om du så også rent faktisk VIL investere i en SEO-indsats, så husk lige på: Dine ønsker for investering, størrelse af opgave, fremtidig strategi er vores ydmyge udgangspunkt.

Lille eller stor opgave er uden betydning. Din tilfredshed med vores indsats er vores drivkraft. At du får værdi med din investering i SEO.

Du vil opleve os arbejde for dig sådan her

  • Forventningsafstemning – dine ønsker er vigtige for os
  • Forarbejde – din hjemmeside kigges igennem for fejl
  • Planlægning – du kan regne med vores kalenderstyring
  • Opfølgning – du får løbende tilbagemeldinger fra os
  • Evaluering – du får carte blanche til at sige, hvad der virkede for dig, og hvad der skal gøres bedre!

Skal vi drikke kaffe sammen?