Skip to main content
Rasmus Mikkelsen
DIN SEO-EKSPERT

Rasmus Mikkelsen

Med mere end 15 års erfaring med online markedsføring kan din virksomhed trygt lægge jeres SEO-opgave over til Rasmus. Rasmus har gennem en årrække arbejdet i flere markedsføringsbureauer i Danmark både som SEO-specialist, Head of SEO og senest også som partner i en mellemstor online virksomhed med flere afdelinger i landet. Rasmus er kendt som værende yderst skarp, dygtig, grundig og generelt noget af en SEO-haj, der mestrer ekspertisen på alle tekniske områder inden for både on-site og off-site SEO.

Rasmus siger selv:

”……Min SEO-rejse har formet sig sådan, at jeg i dag sidder med en årelang erfaring med alt inden for SEO, UX, Google Analytics, leadgenerering, konverteringsoptimering, e-commerce og serveropsætning. Det er af altafgørende betydning, at en virksomheds digitale platforme fungerer optimalt, og at der er tænkt nogle tanker på både et strategisk og et operationelt plan. Her kan jeg byde ind med både en målrettet og analytisk tilgang til implementering af SEO-strategier online, ligesom jeg kan bidrage med et teoretisk funderet mindset, der spiller ind i et moderne marketing set up. Jeg har de seneste 15 år primært beskæftiget mig med SEO, både on-site og off-site. Derudover har jeg sørget for undervisning og oplæring af ansatte med fokus på SEO og UX, hvor jeg har bidraget med erfaring, sparring og letforståelige, brugbare løsningsforslag.
Jeg begår mig hjemmevant i SEO-værktøjer som Screaming Frog, Accuranker, Moz, Semrush, Majestic, Ahrefs, Google Search Console og naturligvis Google Analytics…..”

Udover at være den tekniske ekspert i inSEO er Rasmus en vanvittig dygtig kok, fodboldfan, far og bonusfar til i alt fire til tider ret så krævende teenagere samt den glade hundeejer til en skøn, lille Shih Tzu, der hedder Loui. Rasmus elsker selv god mad, rødvin, at rejse og gå til koncerter – og som den IT-nørd han nu engang er, går han stadig ikke af vejen for et godt spil Counter Strike i ny og næ. Også i en alder af 41 år!